.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Νίκες για Παραπόταμο και Καστρί, ήττα της Δόξας Γαρδικίου

Με το ευρύ σκορ 5-2 ο Αστέρας Παραποτάμου πήρε την νίκη απέναντι στον Πας Λαδοχωρίου και έτσι παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας των PLAY OFF Α1 Κατηγορίας.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παύλου (2), Μώκος (2) και Κατσέλης. Στα δυο τέρματα του Πας Λαδοχωρίου σκόρερ ήταν ο Παπανικολάου Κ. Να σημειωθεί ότι στο ματς ο Πας Λαδοχωρίου βρέθηκε 2 φορές μπροστά στο σκορ, που όμως
ανατράπηκε τελικά από τους γηπεδούχους.
To Kαστρί συνέχισε το νικηφόρο σερί του στα πλέι-οφ, επικρατώντας με 1-0 της Παραμυθιάς και παρέμεινε ολοζώντανο στο κυνήγι του φετινού τίτλου. Χρυσός σκόρερ ο K.Τσουμέτης στο 44' μετά από σέντρα του Ηλ.Μονάχου. Το Σούλι θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό από τη Ν.Σελεύκεια αλλά το τρομερό σουτ του Γ.Γεωργίου στο 93' τράνταξε το δοκάρι του Μ.Κόντη. Σε γενικές γραμμές δεν είχε θέαμα το παιχνίδι, κυριάρχησαν η δύναμη και τα πολλά φάουλ.
Με δυο γκολ του Ανδρέα Βασιλείου και ένα του Κώστα Τζοβάρα, ο Άρης Φιλιατών επικράτησε επί της Δόξας Γαρδικίου με σκορ 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με βασική έλλειψη ποδοσφαιριστή στην θέση του τερματοφύλακα, αφού αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με τον αμυντικό Ηρακλή Νίκου κάτω από τα δοκάρια. Ο Άρης Φιλιατών, μετά την σημερινή ήττα του Σουλίου έφτασε στους 10 βαθμούς - ισοβαθμία με την ομάδα της Παραμυθιάς, πίσω από το δεύτερο Καστρί και τον πρωτοπόρο Παραπόταμο.

Απομένουν 4 αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Α1 για να μάθουμε τον εκπρόσωπο του Νομού στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής.
 Έτσι η βαθμολογία της 6η αγωνιστικής διαμορφώθηκε ως εξής:
Αστέρας Παραποτάμου 20
Θύαμις Καστρίου          18
Σούλι Παραμυθιάς         10
Άρης Φιλιατών              10
Δόξα Γαρδικίου               5
ΠΑΣ Λαδοχωρίου           1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.