.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Το Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί την «Φλόγα Παλαιομάνινας»

Με ανακοίνωση του το Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί την ομάδα «Φλόγα Παλαιομάνινας» την οποία είχε αποκλείσει πριν λίγες μέρες σε αγώνα για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος ενώ παράλληλα ζητάει την στήριξη για την συνέχεια. Η ανακοίνωση κλείνει με τις ευχές για το Πάσχα. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς, έτος ιδρύσεως 1934.
*********************************
Στις 01-04-2015 στο δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς 49 Προκρίτων, διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος για την 2η φάση μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς-Φλόγα Παλαιομάνινας Αιτωλοακαρνανίας.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα μας με το ευρύ σκορ 4-1 ύστερα από ένα ομολογουμένως ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικό αγώνα στο οποίο προσφέρθηκε θέαμα από τα δύο αντίπαλα σωματεία και ευτύχισε να αναδειχτεί νικήτρια η ομάδα μας, αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό και αξιόλογο αντίπαλο, προσφέροντας έτσι χαρά και ικανοποίηση στον φίλαθλο κόσμο μας αλλά και εμπλουτίζοντας με επιπλέον αγωνιστικές επιδόσεις την αθλητική της ιστορία.
Δεν αποτελεί επομένως “πρωταπριλιάτικο ψέμα” αλλά αδιαμφισβήτητη αλήθεια και για τον πλέον δύσπιστο ότι στις 1 Απριλίου η ομάδα της γενέτειρας πατρίδας μας προκρίθηκε επάξια στην επόμενη φάση των οκτώ καλύτερων ομάδων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος αντιμετωπίζοντας πλέον στο γήπεδό της στις 22-04-2015 τον νικητή του αγώνα Ερμής Αμύνταιου Φλώρινας-ΑΕ Χουλιαράδων Ιωαννίνων, με στόχο την νίκη και την περαιτέρω πορεία της προς τον τελικό.
Έπεισε επομένως η ποδοσφαιρική μας ομάδα και επιβεβαίωσε την δυναμική της, ότι έξω πάμε καλά, και ίσως αξίζαμε καλύτερη θέση και στο εσωτερικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, γεγονός για το οποίο δεν ευθυνόμαστε μόνο εμείς αλλά διαδραμάτισαν ρόλο και εξωγενείς αστάθμητοι παράγοντες.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να συγχαρούμε τους συνάδελφους του Δ.Σ. του φιλοξενούμενου σωματείου «Φλόγα Παλαιομάνινας» και ειδικότερα τον Πρόεδρο αυτού κ. Χρήστο Κουτσομπίνα, τον προπονητή καθώς και όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής αποστολής για το άψογο πνεύμα συνεργασίας και φιλίας που επέδειξαν, για την υποδειγματική τους συμπεριφορά αλλά και για την αθλητική αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών και το ήθος τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου και να τους ευχηθούμε καλή πορεία και συνέχεια στους στόχους τους, καλό Πάσχα, μα την ελπίδα ότι ποδοσφαιρικά θα ανταμώσουμε στο μέλλον από νέους ρόλους και θέσεις.
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι και διατεθειμένοι να συνεχίσουμε την αθλητική μας ζωή και δράση, ζητώντας όπως πάντοτε την βοήθεια των τοπικών φορέων και των φιλάθλων μας, σεβόμενοι έτσι την ιστορία του σωματείου μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και ο δύσκολος και επίπονος αγωνιστικός προγραμματισμός που μας περιμένει, παρομοιάζοντας αυτόν με Γολγοθά, να οδηγήσει στην αθλητική μας ανάσταση.

Παραμυθιά 03-04-2015

Από Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.