.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Πέτυχε την άνοδο στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα  "ΚΑΕ Πρωτέας" κόντρα στον Παναιτωλικό με 58-64 στην παράταση και πέτυχε την άνοδο στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ.
Ισορροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο με τον Παναιτωλικό να προηγείται με 22-20 χάρη στην επιθετική έξαρση του Παπαθανασόπουλου που όταν δεν σκόραρε, σερβίριζε έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του. Πόντο- πόντο οι δυο ομάδες και στην δεύτερη περίοδο και το ημίχρονο να βρίσκει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με βραχεία κεφαλή 32-31.
Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο ξεφεύγει με 47-41 λίγο πριν την λήξη.
Ο Πρωτέας με όπλο τα
επιθετικά ριμπάουντ και με συνεχόμενα τρίποντα του Κατσή όχι μόνο ισοφαρίζει σε 51-51 αλλά περνάει και μπροστά με 51-54. Ο Κουτρουμάνος ισοφαρίζει για το 54-54 και το παιχνίδι οδηγείτε στην παράταση.
Εκεί οι φιλοξενούμενοι με κορυφαίο τον Μπέζα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας παίρνουν διαφορά έξι πόντων 54-60. Η μπάλα είχε βαρύνει πλέον πολύ και με σωστή διαχείριση από πλευράς Πρωτέα της κατάστασης ήρθε η νίκη με σκορ 58-64 και η άνοδος στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ.
Πληροφορίες από basket247
Πηγή: http://www.e-igoumenitsa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.