.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Απίστευτο: Διαλύθηκε σε κομμάτια ο δρόμος που οδηγεί στο Μόλο στην τοπική κοινότητα της Αμμουδιάς. Τραυματισμός κατοίκου

Σε τέσσερα σημεία κόπηκε ο τσιμεντόδρομος που οδηγεί στο Μόλο της τοπική κοινότητα της Αμμουδιάς από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν το Φανάρι σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες εκτός ότι έχει κοπεί, το υπόλοιπο είναι στον αέρα με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για τους ερασιτέχνες ψαράδες αλλά και για τους λιγοστούς τουρίστες της περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr υπήρξε και ένας τραυματισμός  κατοίκου, όταν
υποχώρησε το έδαφος και χτύπησε στην μύτη, αλλά ευτυχώς την γλύτωσε με μερικά ράμματα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του χωρίου κ. Κώστα Γκόγκα, μας επιβεβαίωσε ότι, όντως από το όγκο του νερού που κατέβασε ο Αχέροντας σήκωσε στο δρόμο, και τον έσπασε σε τέσσερις μεριές.  
Επίσης μας δήλωσε ότι έχουν απαγορεύσει την διέλευση οχημάτων και πεζών σε αυτό το σημείο, έχουνε γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, και ότι είναι θέμα ημερών να απομακρυνθούν τα κομμάτια του τσιμεντόδρομου και να φτιαχτεί ξανά ο δρόμος.

Πηγή - περισσότερες φωτογραφίες:  http://www.fanaripress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.