.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Το Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην ομάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επ’ ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς αισθάνεται το καθήκον να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συμπαραστάθηκαν ηθικά και υλικά στο σωματείο μας.
Ο απολογισμός της δράσης μας θα γίνει στην προσεχή εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου στην οποία καλούμε μαζικά να προσέλθουν τα μέλη του συλλόγου μας και να διατυπώσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους καθώς και να ασκήσουν την κριτική τους στα πεπραγμένα μας.
Θεωρούμε ότι η πορεία και η  δράση μας συνεχίστηκε αντάξια της
ιστορίας του συλλόγου μας παρά το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε ίσως και από δικά μας λάθη, ο προγραμματικός στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Η πτυχωμένη όμως πορεία της ομάδας μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος που μας οδήγησε μέχρι και τον ημιτελικό, νομίζουμε ότι έπεισε και για το αξιόμαχο του έμψυχου δυναμικού μας αλλά και για τις πραγματικές δυνατότητες ,ιδιαίτερα δε απέδειξε αυτό που χρόνια κοινολογούμε και διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο αθλητισμός αποτελεί γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ σωματείων, δήμων, τόπων και ανθρώπων με τελικό αποδέκτη ωφελημάτων και ευεργετικών συνεπειών τον τόπο μας.
Θέλουμε να συγχαρούμε και δημόσια τον προπονητή της ομάδας μας Κων/νο Παππά για την υπομονή του και την ανιδιοτελή του προσφορά καθώς και όλους ανεξαίρετα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που την ευθύνη της επιλογής την χρεώνεται αποκλειστικά το Δ.Σ. για την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια που κατέβαλλαν και ιδιαίτερα για την πετυχημένη πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος όπου υπερβάλλοντας κυριολεκτικά τις σωματικές και ψυχικές τους δυνάμεις με τα πόδια και την ψυχή τους τίμησαν την ιστορία του συλλόγου μας, διαφήμισαν τον τόπο μας και άφησαν παρακαταθήκη για το σύλλογο μας την νικηφόρα πορεία προς τον ημιτελικό.
Εμείς αυτό κρατάμε ως θετική ανάμνηση, χρήσιμη εμπειρία και οδηγό για την μελλοντική μας δράση και πορεία.
Τέλος προσκαλούμε, όλους ανεξαίρετα, να συνεχίσουν ενεργά και με προσωπικό ενδιαφέρον να συμπαραστέκονται στην αθλητική προσπάθεια και στις δραστηριότητες του συλλόγου μας, δηλώνοντας ανοιχτά και δημόσια το πνεύμα θετικής συνεργασίας προς κάθε κατεύθυνση.
Η αθλητική μας ζωή συνεχίζεται.
Εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε στα πλαίσια των σωματικών και ψυχικών δυνάμεών μας με αυτογνωσία και ρεαλισμό να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, είτε από το ίδιο αξίωμα και ρόλο, είτε από οποιοδήποτε άλλο μελλοντικό καθήκον και αξίωμα της επιλογής μας ή που θα ταχθούμε πιθανόν να υπηρετήσουμε.
Συγχαίρουμε  δε, και το Δ.Σ. του φίλου σωματείου Νέστου Χρυσούπολης που επάξια κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος και του ευχόμαστε πάντα αθλητικές επιτυχίες.

Παραμυθιά 08-05-2015

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.