.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Το Step σε νέες περιπέτειες

Το περιοδικό STEP μετά το πετυχημένο ταξίδι του στον δήμο Σουλίου όπου διαβάστηκε και αγαπήθηκε τώρα θα κυκλοφορήσει σε όλη την Θεσπρωτία αλλά  και στον δήμο Πάργας με την ελπίδα να αγκαλιαστεί και να αγαπηθεί όπως έγινε και στον δήμο Σουλίου.  Τα πρώτα βήματα ήταν θετικά, το περιοδικό απέκτησε την πρώτη του ταυτότητα και πλέον με τις δικές σας συμβουλές, με την δική σας στήριξη, θέλει να ταξιδέψει δίνοντας μια άλλη διάσταση στο
μηνιαίο ραντεβού μας. Η αρχή θα είναι δύσκολη, όμως πλέον τι είναι εύκολο;
Τι είναι το STEP;
Είναι ένα μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης με θέματα που ενδιαφέρουν όλους. Όμως είναι και κάτι παραπάνω. Είναι ένα περιοδικό τοπικό. Ο στόχος του είναι να αναδείξει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Έτσι μέσα από τις σελίδες του γίνονται αφιερώματα σε χωριά, σε πολιτιστικούς συλλόγους, σε αθλητικούς συλλόγους, σε ομάδες, σε οργανώσεις, σε ιστορικά μνημεία αλλά και σε πρόσωπα.
Είναι ένα περιοδικό που θέλει την δική σας συμμετοχή. Είναι πάντα δεκτικό να φιλοξενήσει τις απόψεις σας, τις ανησυχίες σας, τα θέματα που θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένα σε ένα περιοδικό.
Δεν είναι το τέλειο περιοδικό. Είναι όμως ένα έντιμο περιοδικό. Που συνεχώς αναζητάει την βελτίωση. Που θέλει την γνώμη σας. Που θέλει την συμμετοχή σας.
Και το κάλεσμα προς τους  αναγνώστες είναι διαρκές: Οι σελίδες του περιοδικού είναι πάντα φιλόξενες για το δικό σας στίγμα.
Τέλος από εδώ θέλω να ευχαριστήσω το fanaripress.gr που σε αυτό το άνοιγμα μας στηρίζει και μέσω της ιστοσελίδας του αλλά και έχοντας μια σταθερή στήλη στο περιοδικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.