.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STEP

Το περιοδικό Step είναι ένα τοπικό μηνιαίο περιοδικό το οποίο κυκλοφορεί σε όλον τον νομό Θεσπρωτίας αλλά και στον δήμο Πάργας. Είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης με έντονο το τοπικό "χρώμα". Το περιοδικό κατά βάση κυκλοφορεί σε χώρους όπου συχνάζει κόσμος, όπως καφετέριες, καταστήματα, ιατρεία αλλά και
σε εκατοντάδες μεμονωμένα πρόσωπα. Οι τρόποι πώλησης είναι τρεις: με ετήσιες συνδρομές, door to door και με τοποθετήσεις σε σημεία πώλησης έντυπου τύπου.

Η ύλη του έχει ποικιλία, αλλά υπάρχει και έντονο τοπικό χρώμα καθώς μέσω του περιοδικού γίνονται αφιερώματα σε χωριά, ομάδες, συλλόγους εκδηλώσεις κλπ. Η υπόλοιπη ύλη του περιοδικού έχει κάποιες μόνιμες στήλες όπως ΥΓΕΙΑ και ΒΟΤΑΝΑ, Νέα των SocialMediaTips που αφορούν γυναίκες, Συνταγές, Σταυρόλεξα - Γρίφοι - Ανέκδοτα, ΜΥΘΟΙ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ. 
Η διαφήμιση στο περιοδικό Step δίνει την ευκαιρία στην επιχείρηση σας ή στην επαγγελματική σας δραστηριότητα να γίνει γνωστή σε χιλιάδες ανθρώπους καθώς το περιοδικό έχει τεράστια αναγνωσιμότητα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 step.periodiko@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.