.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΞΗΡΟΛΟΦΙΤΩΝ << Ο ΚΟΚΚΥΤΟΣ >>

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια , ο σύλλογος μας πέρνει σάρκα και οστά. Με το πρώτο πρακτικό , τα ιδρυτικά μέλη βάζουν υπογραφή για την επίσημη εκκίνηση , μιας πορείας που είχε αρχίσει άτυπα απο τις αρχές του 2000 με την δημιουργία της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Ξηρολόφου. 
Βάζει τα θεμέλια, για την διατήρηση των ηθών και των εθίμων . Κάνει την αρχή , για την ανάπτυξη της κοινωνικής ζωής στο χωριό μας , καθώς και της πολιτιστικής δραστηριότητας.
Δίνει το κινητήριο έναυσμα , για ένα ταξίδι βασισμένο στον εθελοντισμό και στην προσφορά στον συνάνθρωπο .
Με την στήριξη των χωριανών και της τοπικής κοινωνίας που τον
αγκάλιασε, γρήγορα ανέπτυξε ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις και δημιούργησε τις υποδομές ώστε να μπορεί συνεχώς να τις αναβαθμίζει .
Τίποτα όμως από αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει , χωρίς τους ανθρώπους που τόσα χρόνια στέκονται πιστοί και ακούραστοι, πίσω απο το έργο του συλλόγου . Η δικιά μας '' ομάδα '' που με το πάθος , το μεράκι και την δημιουργικότητα , καταφέρνει να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια και να προχωράει προς την επίτευξη των στόχων του συλλόγου Ξηρολοφιτών .
Φέτος το καλοκαίρι γιορτάζουμε και σας περιμένουμε και εσάς στις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις να γιορτάσουμε μαζί. ( Σύντομα θα δημοσιεύσουμε και το πρόγραμμα των εκδηλωσεων )
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά , όλο τον κόσμο που έχει βοηθήσει τον σύλλογο μας με οποιαδήποτε μορφή καθώς και όσους έχουν συνεργαστεί μαζί μας, όλα αυτά τα χρόνια .
Συνεχίζουμε δυναμικά για νέα μονοπάτια .
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΜΠΟΥΖΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.