.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πολιτιστικές εκδηλώσεις δήμου Ηγουμενίτσας - Όλο το πρόγραμμα



Το καλοκαίρι έφτασε και ο δήμος Ηγουμενίτσας ανακοίνωσε το καλλιτεχνικό του καλοκαιρινό πρόγραμμα με εκδηλώσεις που θα δώσουν ένα άλλο χρώμα στον δήμο και στα βράδια των δημοτών και των επισκεπτών. Το περιοδικό STEP πάντα κοντά στον πολιτισμό είναι χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων.

Η ανακοίνωση του δήμου Ηγουμενίτσας για το πολιτιστικό καλοκαίρι:

" ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
«Ένα ακόμη Πολιτιστικό Καλοκαίρι ξεκινά στο Δήμο μας υποσχόμενο στιγμές ικανοποίησης και χαλάρωσης, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Δυστυχώς, οι περικοπές στις επιχορηγήσεις των Δήμων δυσχεραίνουν την προσπάθεια μας αυτή, αλλά χάρη στην καλή θέληση και τη συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς, καταφέραμε να οργανώσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων και φέτος.

Οι εκδηλώσεις θα γεμίσουν τις βραδιές όλων μας και ελπίζουμε να καλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών. Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφες βραδιές καλοκαιριού, μαγευτικές βραδιές πολιτισμού»."

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.