.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Σκάφος στα Σύβοτα προσέκρουσε σε βράχια

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ότι Ι/Φ σκάφος το οποίο ήταν αγκυροβολημένοστη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΡΒΟΥΝΟ” Θεσπρωτίας, προσέκρουσε σε παραπλήσια βραχώδη ακτή, λόγω τοπικών δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Άμεσα στο σημείο, μετέβη το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΟΡΚΑ” Ν.Π. 10955, στο οποίο επέβαινε
και προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για το Ι/Φ “PYTHAGORAS” σημαίας Γαλλίας, στο οποίο δεν επέβαιναν άτομα. Με τη συνδρομή του “ΟΡΚΑ” το PYTHAGORAS” ρυμουλκήθηκε στη θαλάσσια περιοχή “ΣΤΑΒΕΝΤΟ” όπου αγκυροβόλησε.
Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
Πηγη http://www.fanaripress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.