.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Σήμερα το 6ο River Of Souls festival στον Ποταμό Αχέροντα / Βουβοπόταμος

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 – Ποταμός Αχέροντας / Βουβοπόταμος
Το rock 'n' roll επιστρέφει στο μυθικό ποτάμι , τον Αχέροντα , για το καθιερωμένο ραντεβού του με τις ψυχές. Το ταξίδι συνεχίζεται για έκτη χρονιά , με τρελά ''γκάζια'' , σε μια ξέφρενή κούρσα στις αχανείς rock 'n' roll λεωφόρους. 
Οι μπάντες που φιλοξενούμε στο φετινό festival αποτελούν εγγύηση για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη ένταση και αυθεντικό rock’n’roll. 

DISTORTION TAMERS
Η ολοκληρωτική κατάθεση ψυχής, η ειλικρινής σχέση με την

μουσική τους καθώς και οι μεγάλες ποσότητες rock n roll ενέργειας που απελευθερώνουν επάνω στη σκηνή στις εμφανίσεις τους, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν τους Distortion Tamers στη συνείδηση των φίλων τους σαν μια γνήσια rock n roll μπάντα!
Μια αλήτικη συμμορία με δίψα και πάθος για μουσική περιπλάνηση σε rock 'n' roll μονοπάτια και στέκια. Οι μουσικές φόρμες που επιλέγουν να κινηθούν σε πρώτο άκουσμα μας φέρνουν στο μυαλό ένα ηχητικό χαρμάνι από garage, punk και surf στοιχεία,όμως το τελικό αποτέλεσμα έχει να κάνει απoκλειστικά με την δική τους σφραγίδα σε αυτή την προσπάθεια.
Το line-up των DISTORTION TAMERS είναι:
Kostas A.-Monk- κιθάρα / φωνητικά
Silver - Τύμπανα
Nick Ketz – Μπάσο
the Big Nose Attack
Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie σχημάτισαν τους Big Nose Attack το 2011 μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs ατενίζοντας τα 70s! 4 χρόνια και 2 official albums αργότερα το συγκρότημα είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον μουσικό ντουέτο της χώρας.
Οι the Big Nose Attack ξεφεύγουν παρόλα αυτά από τα κλασικά στερεότυπα των blues και παντρεύουν παλιούς με νεότερους ήχους. Εμπνευσμένοι από τους παλιούς (RL Burnside, Junior Kimbrough, Tom Waits, Captain Beefheart) αλλά και πιο σύγχρονους μουσικούς (Black Keys, White Stripes, CW Stoneking, Seasick Steve) γκρουβάρουν τα πιο διαστρεβλωμένα-εναλλακτικά fuzz-άριστα blues.
the Thriller
Οι Thriller είναι μια αλήτικη συμμορία που γουστάρει να παίζει psycho – rockabilly με τόσο προσήλωση και συναίσθημα που σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο στη χρυσή εποχή του rock’n’roll.
Οι Thriller ξεκίνησαν στις αρχές του 2007, με κύριο μέλος τον Κώστα (κιθάρα - φωνή) και πήραν τον τελικό τους σχηματισμό το 2009 με τον Χρήστο στο κοντραμπάσο και τον Άγγελο στα τύμπανα. Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από την αγάπη τους για τις ταινίες τρόμου, την κουλτούρα των B-Movies και για την μίξη της μουσικής τους. Δυνατό, χορευτικό Rock and Roll με νευρόσπαστα ξεσπάσματα,χωρίς να ξεφεύγει από την παράδοση του Rockabilly(Old school - Psycho rockabilly)
Two Headed Dogs
H περσινή έκπληξη του ‘’river of souls’’, ένα δυναμικό garage τρίο (Γιώργος - κιθάρα / φωνητικά , Αντώνης - μπάσο , Σπύρος – ντραμς) γεμάτο ενέργεια που παίζει απλό , εθιστικό garage rock που βουτάει συχνά και σε άλλα rock ιδιώματα. Ακόμη πιο δυνατοί φέτος με καινούριο ντράμερ και φωνητικά στις συνθέσεις του. 

Το φεστιβάλ γίνεται στον ίδιο χώρο με πέρυσι μόνο που η σκηνή βρίσκεται προς τα δεξιά όπως μπαίνεις. Υπάρχει μεγάλος χώρος για αυτοκίνητα και πιστεύουμε ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα στο παρκάρισμα.
Όσοι έρχεστε από Γιάννενα , Ηγουμενίτσα κλπ φτάνοντας στη Γλυκή περνάτε την γέφυρα του Αχέροντα και 50 μ. μετά
στρίβετε δεξιά στο χωματόδρομο και συνεχίζετε ευθεία για 500 περίπου μέτρα μέχρι το χώρο του φεστιβάλ.

Όσοι έρχεστε από Άρτα ,Πρέβεζα κλπ περνάτε από το Βουβοπόταμο και 50μ.πριν την γέφυρα του Αχέροντα στρίβετε αριστερά στον ίδιο χωματόδρομο ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.