.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τις προτάσεις του Μετσόβιου για την ανάπτυξη του Σουλίου (Βίντεο και Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα την συμβολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του δήμου Σουλίου.
Στην ημερίδα ήταν ο καθηγητής του Μετσοβίου Δ, Καλιαμπάκος, ο περιφερειάρχης Α. Καχριμάνης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακαρέλης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Άρης Μαρέτας, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Δυστυχώς η ανταπόκριση των πολιτών του δήμου ήταν
μικρή με αποτέλεσμα να χάσουν την ευκαιρία να ακούσουν από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου κάποιες προτάσεις που δημιουργήθηκαν ώστε να δώσουν μια πνοή ανάπτυξης στον δήμο και να έχουν ιδία αντίληψη για την αξία των προτάσεων, την λειτουργικότητα τους, την πρωτοτυπία τους και εντέλει να κάποιες από αυτές πράγματι είναι υγροποιήσιμες και με τι προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Στην συνέχεια δείτε αποσπάσματα από την ημερίδα καθώς και φωτογραφίες.
ΒΙΝΤΕΟ




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.