.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ακύρωση της Πολιτιστικής ημερίδας «Μουσεία και Σχολεία»

Σας  ενημερώνουμε με λύπη μας ότι η Ημερίδα που προγραμματίζαμε για τις 5 Ιουλίου 2015 στο Πολύδροσο Θεσπρωτίας,  είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί λόγω του Δημοψηφίσματος και λαμβάνοντας υπόψη και τα ακόλουθα:
  1. Θα είναι αδύνατον να παραστούν εκείνη τη μέρα στο Πολύδροσο αρκετοί από τους εισηγητές μας αλλά και από  τα μέλη της επιστημονικής ομάδας και της οργανωτικής επιτροπής που είναι ψηφοφόροι σε μακρινές περιοχές.
  2. Η αίθουσα που θα χρησιμοποιούσαμε, έχει οριστεί ως εκλογικό κέντρο.  Άλλος χώρος κατάλληλος δεν υπάρχει στο μικρό αυτό χωριουδάκι.
  3. Η ρευστότητα των πολιτικών εξελίξεων και οι κλειστές τράπεζες  δεν επιτρέπουν καν να εξετάσουμε αναβολή για κάποια σύντομη ημερομηνία – έστω και με περιορισμό του αρχικού προγράμματος. 
Από τη μεριά μας θα καταβάλουμε προσπάθεια στο
προσεχές μέλλον, και όταν η ζωή στη χώρα μας ξαναβρεί τους κανονικούς της ρυθμούς, να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πολύμηνη προετοιμασία για την Ημερίδα αυτή.  
Ως τότε θα συνεχίσουμε να αναρτούμε σχετικό υλικό στο ιστολόγιο  http://pamemouseio.blogspot.gr  για θέματα μουσειοπαιδαγωγικής, επισκέψεις σχολείων σε μουσεία, προβολή του μουσείου του ΦΣΠ (λαογραφικό μουσείο Πολυδρόσου) και γενικότερα της ιστορίας και του πολιτισμού του χωριού μας.  Επίσης θα προχωρήσουν όσα άλλα είχαμε προαναγγείλει (κατασκευή μουσειοσκευής, διοργάνωση σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς, παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού κλπ).   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.