.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Σε ρυθμούς λιτότητας και η οικοδομή στην Ήπειρο!

Πτωτική πορεία ακολούθησε τον Απρίλιο η οικοδομή στην Ήπειρο, «προσαρμοσμένη» στις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο πεντάμηνο στην χώρα.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο όγκος της συνολικής οικοδομικής δραστηριότητας στην περιοχή μας κατέγραψε πτώση της τάξης 44%.Πιο συγκεκριμένα, μετρούμενη με βάση τις εκδοθείσες οικοδομικές άδειες, ανήλθε σε 43 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 9,8 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 41 χιλιάδες m3 όγκου. Υπήρξε μείωση κατά 7% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 38% στην επιφάνεια και κατά 44% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

Στο τετράμηνο
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου 2015, η συνολική οικοδομική δραστηριότητα στην...
Ήπειρο εμφάνισε ισχνή αύξηση 1,5% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, αλλά μείωση 10,8% στην επιφάνεια και κατά 20,4% στον όγκο, σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2014.

Πανελλαδικά
Σε πανελλαδικό επίπεδο τον Απρίλιο του 2015 το μέγεθος της συνολικής οικοδομικής δραστηριότητας (ιδιωτικής-δημόσιας) στο σύνολο της χώρας μετρούμενο με βάση τις εκδοθείσες οικοδομικές άδειες, ανήλθε σε 1.089 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 207,8 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 945,0 χιλιάδες m3 όγκου. Παρουσίασε δηλαδή αύξηση κατά 6,2% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, μείωση κατά 6,3% στην επιφάνεια και κατά 3,6% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.Στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου 2015, η συνολική οικοδομική δραστηριότητα εμφάνισε στο σύνολο της χώρας, αύξηση κατά 7,4% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 18,5% στην επιφάνεια και κατά 20,7% στον όγκο, σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2014.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

πηγή http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.