.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Σπουδαία συμμετοχή σε Διεθνές Θεατρικό Φεστιβάλ για το ΓΕΛ Καναλακίου

Η συμμετοχή του Γενικού Λυκείου Καναλακίου στη Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού, που ονομάζεται «Ολύμπια τα εν Δίω 2015» και πραγματοποιείται στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου στην Πιερία στο χρονικό διάστημα 18-20 Σεπτεμβρίου, αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ν. Πρέβεζας.
Το ΓΕΛ Καναλακίου θα παρουσιάσει
στις 22 Σεπτεμβρίου στις 11π.μ. την παράσταση «Αντιγόνη» του Μπρεχτ, την οποία είχε παρουσιάσει και στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου της Πρέβεζας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού που θα διεξαχθεί στην Πιερία, βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Ελληνικής Επιτροπής της UNESCO, του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου «Μακεδονία».

πηγη http://www.atpreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.