.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ο Θεσπρωτός ευχαριστεί το Σούλι Παραμυθιάς

Προ ημερών η ποδοσφαιρική ομάδα της Παραμυθιάς το "Σούλι Παραμυθιάς" είχε εκφράσει τις ευχές του προς τον νέο πρόεδρο του Θεσπρωτού και προς την ομάδα για μια καλή πορεία στην Γ΄ εθνική. Το ΔΣ της ομάδας Θεσπρωτού με ανακοίνωση του ευχαριστεί την ομάδα της Παραμυθιάς. Η ανακοίνωση είναι η εξής:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Ο Πρόεδρος Σ.Θωμάζος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Θεσπρωτός ευχαριστεί τον Πρόεδρο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς για την υποστήριξη που παρέχουν στην ομάδα μας στην δύσκολη αυτή προσπάθεια στο Πρωτάθλημα, για μια ακόμα χρονιά, της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Από την πλευρά μας δηλώνουμε πρόθυμοι να παρέχουμε κάθε είδους βοήθεια τόσο στο φίλο, συνεργαζόμενο σωματείο Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς, όσο και σε κάθε άλλη ομάδα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Ηγουμενίτσα 12-8-15
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σάββας Θωμάζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.