.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Άγρια συμπλοκή δύο ατόμων στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα

Άμεση ήταν η επέμβαση του Λιμενικού αλλά και των λουομένων σε περιστατικό συμπλοκής δύο αντρών στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 16:00, στον δρόμο δίπλα από το πρώην Πανόραμα και σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr, πρωταγωνιστές ήταν δύο λουόμενοι.
Αφορμή της συμπλοκής η
εμφάνιση ενός σκύλου τόσο στην παραλία όσο και στην θάλασσα.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του PamePreveza.gr, από μαρτυρίες λουόμενος ενοχλήθηκε από τον σκύλο άλλου λουόμενου, τόσο στην παραλία όσο και στην θάλασσα.
Παρά τις συστάσεις να τον απομακρύνει, την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν και άλλοι στην παραλία, εκτός από ενήλικες όσο και μικρά παιδιά που σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά φοβόντουσαν από την παρουσία του ζώου, αυτό δεν έγινε.
Ακολούθησε λογομαχία ανάμεσα σε λουόμενο και τον ιδιοκτήτη του σκύλου που αρνιόνταν να απομακρύνει το ζώο από την παραλία και την θάλασσα, ενώ δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες άλλων που βρίσκονταν στην ακτή.
Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό που έφτασε στο σημείο και ζήτησε την απομάκρυνση του ζώου από την παραλία.
Το γεγονός αυτό εξόργισε καθώς φαίνεται τον ιδιοκτήτη του σκύλου, ενώ ο διαπληκτισμός του με τον άλλο λουόμενο δεν είχε σταματήσει και κουβέντα την κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια, καταφέρονταν χτυπήματα ο ένας στον άλλον.
Τελικά επενέβησαν τόσο οι άντρες του Λιμενικού όσο και άλλοι λουόμενοι και χώρισαν με δυσκολία τους δύο άντρες.
πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.