.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πρέβεζα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στην εθνική οδό – PHOTO & VIDEO

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 13:00 Ι.Χ. με αλβανικές πινακίδες στην εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας μετά την σήραγγα στο ύψος του METRO. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, άρχισε να βγάζει καπνούς.
Ο οδηγός του σταμάτησε και
μαζί με τον συνοδηγό κατάφεραν και έβγαλαν γρήγορα τις αποσκευές τους, ωστόσο κάποιες από αυτές άρπαξαν φωτιά μιας και βρίσκονταν κοντά στο Ι.Χ... Αμέσως διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και Πυροσβεστική.
Στο σημείο επικρατούσε δυνατός άνεμος, και οι φλόγες κατάφεραν και πέρασαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά σε ελαιόκτημα.
Η πυροσβεστική ξεκίνησε να επιχειρεί στην αγροτική έκταση, προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί, λόγω και των ανέμων, μιας και το όχημα είδε ήδη υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή. Η κυκλοφορία στην εθνική οδό διακόπηκε για περίπου μια ώρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία.
ΒΙΝΤΕΟ












πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.