.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Διανομή ροδάκινων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου από το Δήμο Πάργας

Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή ροδάκινων  την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί  μέχρι τις 15:00 μ.μ  και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μ.μ.
Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 1701/14-08-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω της Κοινωνικής  Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο της δράσης, θα διανεμηθούν ροδάκινα κατά
προτεραιότητα α) στους κατόχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους  β) στους αιτούντες του προγράμματος  της Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) και γ) στα δημόσια σχολεία.
Οι παραπάνω ομάδες θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας σίτισης ή  της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια καθώς και του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και ενός πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, που βεβαιώνει για τον αριθμό των μελών της οικογένειάς τους, να παραλαμβάνουν ανάλογη ποσότητα ροδάκινων.
Η διανομή θα γίνει στο Καναλλάκι, στις αποθήκες του Δήμου, πλησίον του δημοτικού σταδίου Καναλλακίου.
Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, υπεύθυνη κ. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ:2684360312

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.