.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βιβλίο Έλληνα οικονομολόγου από το 1952 περιγράφει τι θα συμβεί στην σημερινή Ελλάδα! (είναι αλήθεια;)

Μετά την μαϊμού είδηση για τις έξι μέρες σκοταδιού στην γη  ας δούμε και μια μεγάλη αποκάλυψη. Σχεδόν από την αρχή των μνημονίων κατά καιρούς κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που λέει ότι ένας Έλληνας οικονομολόγος έχει περιγράψει με ακρίβεια το τι θα συμβεί στις μέρες των μνημονίων. Εντυπωσιακό;!!!
Φυσικά. Ας δούμε πρώτα το πως παρουσιάζεται το θέμα:


Μας λέει ότι ο οικονομολόγος έχει με ακρίβεια προβλέψει όχι μόνο το κοινό νόμισμα αλλά και το "σενάριο" όπου Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία θα έμπαιναν στο στόχαστρο των Γερμανών και Γάλλων όπου θα τους φόρτωναν με χρέη και μετά θα τους έπαιρναν τον πλούτο.
Αν θέλετε με λεπτομέρειες το θέμα είναι εδώ
Βέβαια για να γίνει πιστευτό το θέμα υπάρχει και το βιογραφικό του συγγραφέα, μόνο που αυτός είναι ανύπαρκτος. Όσο για τον εκδοτικό οίκο, είναι αυτός που έβγαζε τα βιβλία του Μητσικώστα όταν μιμούνταν τον Λιακόπουλο.
Φυσικά υπάρχει και το εξώφυλλο του βιβλίου. Μόνο αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι δεν πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με την αλήθεια. Είναι υποτίθεται ένα βιβλίο του 1952 γραμμένο στο ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ!!!!
Όσο για τον χάρτη, απεικονίζει την σημερινή Ευρώπη και όχι του τότε. Δείτε και εδώ αναλυτικά πως απορρίπτεται το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.