.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Για πρώτη φορά εορτασμός της ημέρας τουρισμού στην Πάργα



Για πρώτη φορά διοργανώθηκε μια εκδήλωση στην Πάργα για να εορταστεί η παγκόσμια ημέρα Τουρισμού. Την πρωτοβουλία την πήρε το λιμενικό ταμείο και η Ξενοδοχειακή ένωση της Πάργας. Στην εκδήλωση, κάτω από μια καταπληκτική πανσέληνο δεκάδες Έλληνες και τουρίστες απόλαυσαν την συναυλία. Πριν την έναρξη της συναυλίας ο πρόεδρος της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας, Δημήτρης Δημάκος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Συγκεκριμένα ο κύριος Δημάκος στην ομιλία του (που έγινε και στα αγγλικά) είπε:
"ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ.
Η 27η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΩΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 100 ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Η 27Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΎΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 27/9/1970 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ.


Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ  ΠΙΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΤΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 10% ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ  ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΗΣ. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ".














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.