.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Καναλάκι την ερχόμενη εβδομάδα η Φλόγα της Αγάπης

Στο Καναλάκι θα φτάσει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου η Φλόγα της Αγάπης στα πλαίσια της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.
Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνεται για 13η χρονιά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας.
Ξεκίνησε την 1η Αυγούστου από
την Κοζάνη και στις 25 Σεπτεμβρίου θα φτάσει στην Λαμία όπου και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
Την επόμενη μέρα 19 Σεπτεμβρίου η Φλόγα της Αγάπης θα φτάσει στην Άρτα όπου στις 20:00 θα γίνει η υποδοχή στην Γέφυρα της Άρτας και στη συνέχεια θα ανάψει ο Βωμός και θα γίνουν εκδηλώσεις στην πλατεία Αγίου Δημητρίου.
πηγη  http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.