.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Τροπαιούχος το Σούλι Παραμυθιάς (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ένα γκολ στην παράταση το Σούλι Παραμυθιάς κέρδισε τον Θύαμις Καστρίου στον αγώνα Super Cup της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά τον αγώνα με την ομάδα της Παραμυθιάς να έχει μια μικρή υπεροχή. Σε αυτό το διάστημα δημιουργήθηκαν λίγες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Καστρίου έμεινε μετά το πρώτο τέταρτο με εννιά παίχτες καθώς μέσα σε λίγα λεπτά δύο παίχτες της αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα έπειτα από σκληρά μαρκαρίσματα ( Χαρίσης (67' δεύτερη κίτρινη) και Ντάσιος (75' απευθείας κόκκινη) .
Η ομάδα της Παραμυθιάς έλεγχε το παιχνίδι και έχασε κλασικές ευκαιρίες για πετύχει γκολ, όμως και η ομάδα του Καστρίου παρόλο που αριθμητικά μειονεκτούσε δεν παράτησε τον αγώνα και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα του κανονικού αγώνα έχασε μοναδική ευκαιρία. Μεγάλες ευκαιρίες και πολύ περισσότερες βέβαια έχασε και το Σούλι Παραμυθιάς.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης το Σούλι Παραμυθιάς πέτυχε το γκολ που έμελλε να είναι αυτό που του έδωσε το κύπελλο. Συγκεκριμένα στο 104' ο Ντίνης με αυτογκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Στα υπόλοιπα λεπτά της  παράτασης ο αγώνας πήρε μια άγρια μορφή καθώς ο Θύαμις έδινε όλες τις δυνάμεις του για να ισοφαρίσει τον αγώνα αλλά παράλληλα να μένει έκθετος αμυντικά. Το αποτέλεσμα  ήταν να χάνονται μοναδικές ευκαιρίες. Το Σούλι Παραμυθιάς εκτός από το γκολ είχε και ένα δοκάρι στην παράταση.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Παραμυθιάς άξια νικήτρια.
Θύαμις (Π.Χατζηπέτρου): Σωτηρόπουλος, Ντόστας (75' Παύλου), Ντίνης, Μηνάς, Ηλ.Μονάχος(105' Ιωάννου), Αθανασίου,Γιαννακός, Ντάσιος, Χαρίσης, Γόγολος, Τσουμέτης (65' Παπανικολάου)
Σούλι Παραμυθιάς (Κ.Παππάς): Πέτρου, Τσιάκος(75' Γκάτζιας), Ντούμας (60' Αλ.Μπέλλος), Τσάγκας, Κάτσης, Μπίζιος, Τσολάκος, Ρίζος, Γκέκας (110 Τσόλης, Κατσίφας, Θανάσης
Δείτε το βίντεο και τις Φωτογραφίες:

ΒΙΝΤΕΟ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.