.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθημάτων στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς

Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, τα μαθήματα στο Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς θα ξεκινήσουν λίγο μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 21 Σεπτεμβρίου 2015. Θα λειτουργήσουν τμήματα μουσικής σχολής, χορευτικά, σκάκι και εικαστικά. Οι τιμές που ισχύουν αναφέρονται παρακάτω.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
  • ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ 40€
  • ΚΑΤΩΤΕΡΑ 40€
  • ΜΕΣΗ 50€
  • ΑΝΩΤΕΡΑ 60€
  • ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 1ου ΕΤΟΥΣ 40€
  • ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ 10€

Μουσικά όργανα: Πιάνο – κιθάρα - ηλεκτρική κιθάρα – βιολί – μπουζούκι - παραδοσιακό κλαρίνο - κλασικό κλαρινέτο – ακορντεόν – αρμόνιο – συνθεσάιζερ – ντραμς – κρουστά

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ
Χορευτικό ανηλίκων 10 € το μήνα. Έκπτωση 50% για το δεύτερο μέλος (δηλαδή τα 2 αδέλφια 15 € το μήνα). Τα παιδιά που παρακολουθούν και μαθήματα της μουσικής σχόλης θα πληρώνουν για το χορό 5 €.
Χορευτικό ενηλίκων 10 € το μήνα για το τμήμα των παραδοσιακών χορών. Έκπτωση 50% για την παρακολούθηση του λαϊκού μέρους (δηλαδή για τα δυο τμήματα 15 € το μήνα).

ΣΚΑΚΙ
Σκάκι 15€ το μήνα. Έκπτωση 50% για το δεύτερο μέλος (δηλαδή τα 2 αδέλφια 22,5 € το μήνα). Τα παιδιά που παρακολουθούν και μαθήματα σκακιού θα πληρώνουν για το χορό 5 €.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Για το οικονομικό κόστος θα υπάρξει σχετική ενημέρωση σύντομα.

Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.