.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των μανιταριών στο Πολύδροσο (ΒΙΝΤΕΟ και Φωτογραφίες)

Μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα παρουσίαση έγινε σήμερα το πρωί στο Πολύδροσο σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο δραστήριος Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολύδροσου. Η παρουσίαση αφορούσε τα μανιτάρια, όπου εκατοντάδες είδη βρίσκονται στην γύρω περιοχή.

Μετά την παρουσίαση των μανιταριών και την αξία τους θρεπτική και οικονομική, οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν διάφορες συνταγές που είχαν ετοιμαστεί από νοικοκυρές του χωριού υπό τους ήχους του κλαρίνου και του ντεφιού.
Στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης, ο πρόεδρος του ΦΟΠ Νίκος Γώγος, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι, κ.α.
Πριν την παρουσίαση των μανιταριών έγινε ξενάγηση στο μουσείο του Πολύδροσου, το οποίο είναι το πρώτο που ιδρύθηκε στον δήμο Σουλίου.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκδήλωση:

ΒΙΝΤΕΟ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.