.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

(ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ ) Δείτε μέρος της λαογραφικής έκθεσης και τι δήλωσε η δήμαρχος Σουλίου για το Λάμποβο


Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι επισκέπτες περνάνε από το Λάμποβο δίνοντας ένα άλλο χρώμα στην πόλη. Εχθές οι επισκέπτες βρέθηκαν μπροστά σε εκπλήξεις καθώς υπήρχαν εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει ο εμπορικός σύλλογος αλλά και προσφορά τυριών που έγιναν από γυναίκες του ΚΑΠΗ οι οποίες είχαν ντυθεί με παραδοσιακές στολές και μοίραζαν στους περαστικούς διάφορους τύπους τυριών που πρόσφεραν επαγγελματίες του δήμου.
Παράλληλα δίπλα από το περίπτερο του δήμου υπάρχει λαογραφική έκθεση από το Φιλοπρόοδο όμιλο Πολύδροσου με αντικείμενα που αφορούσαν τη ζύγιση και μέτρηση υλικών, τα παλαιότερα χρόνια  με τίτλο «Παλιά διλήμματα οκά ή κιλό / πήχυς ή μέτρο ….και το  φόρτωμα των βαρών». Εντωμεταξύ η δήμαρχος Σουλίου, η οποία ήταν στο περίπτερο του δήμου έκανε δηλώσεις για το Λάμποβο.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε η δήμαρχος καθώς και μέρος της λαογραφικής έκθεσης:

ΒΙΝΤΕΟ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.