.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Αυτοκτονία του 53χρονου δείχνουν όλα τα στοιχεία. Βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα


Σε αυτοκτονία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και τα στοιχεία που προκύπτουν από τη νεκροτομή που ολοκλήρωσε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, οφείλεται ο θάνατος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου Ηγουμενίτσας. 

Οριστικές απαντήσεις πάντως θα δοθούν και με την ολοκλήρωση των αναλύσεων που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα στοιχεία από τη νεκροψία πάντως συγκλίνουν
στην αυτοκτονία, χωρίς να έχει προκύψει ένδειξη για οτιδήποτε άλλο. 

Ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος όμως έφερε και τραύμα από όπλο. Στο σημείο βρέθηκε ένα μονόκαννο, το οποίο έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ώστε να γίνει ταυτοποίηση. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο είχε γράψει ο ίδιος και απευθύνονταν στην οικογένειά του. 

Η αστυνομία που ανέλαβε την έρευνα από χθες το μεσημέρι, όταν ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός από φιλικό του πρόσωπο, θεωρεί ότι δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που μπορεί να παραπέμπει σε οτιδήποτε άλλο, πέραν της αυτοκτονίας.

πηγη http://radio-igoumenitsa-892.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.