.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Νίκησε την Παραμυθιά ο Πρωτέας με σκορ 68 - 50

Ανώτερος και με διαφορά ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας. Στο σημερινό τοπικό ντέρμπι για την 6 αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ, ο Πρωτέας κέρδισε την ομάδα της Παραμυθιάς με σκορ 68-50 φτάνοντας έτσι τις 3 νίκες σε 6 παιχνίδια ενώ από την άλλη η Παραμύθια συνέχισε την αρνητική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα καμία νίκη.
Η ομάδα του Πρωτέα μπήκε μπροστά στο
σκορ από την αρχή και έφτασε την διάφορα στους 20+ πόντους μέχρι και το τέλος. Η Παραμυθιά προσπάθησε αλλά ο Πρωτέας ήταν σαφώς ανώτερος και δεν άφησε περιθώρια μείωσης του σκορ.
Επόμενη Αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο 5/12/2015 η ομάδα του Πρωτέα ταξιδεύει στα Ιωάννινα όπου θα αντιμετωπίσει την Δυναμό Κιάφας ενώ η Παραμυθιά υποδέχεται τον Σπάρτακο.
Πηγη  http://www.e-igoumenitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.