.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Πρέβεζα: Οδηγός Ι.Χ. τραυματίστηκε σε υπό κατασκευή οδό – Έπεσε σε αυλάκι

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο οποίο τραυματίστηκε οδηγός Ι.Χ., διερχόμενος στην υπό κατασκευή οδό 21ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα, όπου εκτελούνται έργα.
Όσον αφορά το συμβάν, οδηγός Ι.Χ. μπήκε στην 21ης Οκτωβρίου, πίσω από τον ΟΤΕ. Χωρίς να αντιληφθεί το
κενό που υπήρχε μπροστά του, έπεσε με το αυτοκίνητο μέσα σε αυλάκι.
Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, όπως περιγράφουν μάρτυρες του περιστατικού, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος οδηγός να χτυπήσει με το κεφάλι και να σπάσει το παρμπρίζ, ενώ το όχημα υπέστη υλικές ζημιές.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου περιποιήθηκε το τραύμα του οδηγού και αποχώρησε, ενώ η τροχαία επιλήφθηκε του περιστατικού.
Ο οδηγός του Ι.Χ. ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε σηματοδότηση στο σημείο, όπως και αυτόπτες μάρτυρες ενώ εργαζόμενοι στο έργο, είπαν πως υπήρχε πινακίδα η οποία αφαιρέθηκε προκειμένου να περάσει φορτηγό.
Στο διάστημα αυτό καθώς φάνηκε, πέρασε από το σημείο το Ι.Χ..
Πάντως, για περισσότερο από μισή ώρα που βρισκόμασταν στο σημείο δεν φάνηκε κανένα φορτηγό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πινακίδα που είχε τοποθετηθεί και απομακρυνθεί στην άκρη του πεζοδρομίου ήταν η παρακάτω.
Στο σημείο έφτασε και ο υπεύθυνος του έργου ενώ προκλήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα σε αυτόν, τον οδηγό και πολίτες, που ισχυρίζονταν ότι δεν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα.
Ο οδηγός καθώς και ο υπεύθυνος του έργου μετά από πρόκληση μετέβησαν στην Τροχαία προκειμένου να λυθεί εκεί το θέμα μιας και ιδιοκτήτης του οχήματος απαιτούσε την αποζημίωση τόσο για το όχημα όσο και για τον τραυματισμό του.
Πάντως καθ όλη την διάρκεια της «απουσίας» της πινακίδας, πριν από το συμβάν, όπως περιγράφουν πολίτες, κανείς από το έργο δεν βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να ειδοποιήσει τους οδηγούς, που στην πραγματικότητα δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν γι αυτό, μιας και στους δρόμους δεν κυκλοφορούν μόνο ντόπιοι.
Το γεγονός αυτό φέρνει στην επιφάνεια γενικότερα προβλήματα που αφορούν στην κατασκευή αυτή και τον συντονισμό της. Προβλήματα που κατ επανάληψη τονίζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων κυρίως μέρες με βροχή, ενώ ερωτήματα προκαλεί και κατά πόσο το έργο επιβλέπεται από υπεύθυνο μηχανικό του Δήμου, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα σαν το σημερινό.
Ο Δήμος πάντως έχει κάνει αισθητή την απουσία του από την περιοχή αδιαφορώντας γενικότερα για τα όσα απασχολούν πολίτες και καταστηματάρχες. 

πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.