.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ανακοινώνεται ότι το διήμερο 10 και 11 Νοεμβρίου 2015, θα εορταστεί ἡ μνήμη του μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού εις τον περικαλλή ομώνυμο Ιερό Nαό Κεστρίνης Θεσπρωτίας, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

*Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, παραμονή τις εορτής, και ώρα 5.00μ.μ, θα τελεσθεί Μέγας  Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας. Μετά το πέρας του Μεγάλου Εσπερινού  θα πραγματοποιηθεί  Λ Ι Τ Α Ν Ε Υ Σ Η τεμαχίου του ιερού λειψάνου και τις εικόνος  του Αγίου Μηνά, εντός του χωρίου, με τη συνοδεία τις Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Φιλιατών.
*Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, ανήμερα της εορτής, και ώρα 7:30π.μ., θα τελεσθεί  Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας τις Θείας Λειτουργίας εις το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού θα προσφερθεί καφές.

                      ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.