.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Χημικά και ξύλο στο αγροτικό συλλαλητήριο. Δυναμικό παρόν της Θεσπρωτίας

Δυναμικό το παρόν της Θεσπρωτίας στο συλλαλητήριο των αγροτών στο σύνταγμα κάνοντας αισθητή την παρουσία τους. Εντωμεταξύ ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το παναγροτικό συλλαλητήριο. 

Δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν στη χρήση χημικών ουσιών στην προσπάθειά τους να απωθήσουν μερίδα των συγκεντρωμένων που επιχείρησε να περάσει στον προαύλιο χώρο της Βουλής.






Η κατάσταση στην πλατεία Συντάγματος παρέμεινε τεταμένη για αρκετή ώρα, ενώ ο αγρότης που είχε προσαχθεί, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος. 





Νωρίτερα, την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό, αλλά και στο φορολογικό νομοσχέδιο τα οποία υποστηρίζουν ότι θα... αφανίσουν τον κλάδο τους εξέφρασαν αγρότες από όλη την Ελλάδα με το συλλαλητήριό τους.

Νωρίς το πρωί αγρότες από την Κρήτη, που αποβιβάστηκαν λίγο στον Πειραιά, βρέθηκαν ήδη μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο κρατώντας πανό που μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Αφεντικά δεν θέλουμε στον τόπο και τη γη μας, εμείς θα την ορίσουμε την μοίρα τη δική μας».


Ο γραμματέας της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Γιάννης Παναγής είπε, μεταξύ άλλων, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ότι οι αγρότες θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής.

Έστειλε, δε, το μήνυμα στα κέντρα αποφάσεων, όπως χαρακτηριστικά είπε, να μην προχωρήσουν σε κινήσεις που θα οδηγήσουν στην εξόντωση του κλάδου τους.

Οι διοργανωτές, μάλιστα, έκαναν λόγο για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση όλων των τελευταίων ετών, ενώ η προετοιμασία της είχε ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες.

Εξάλλου, με πούλμαν στην πρωτεύουσα έφθασαν αγρότες από τις Σέρρες, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, τη Βοιωτία, τον Βόλο, τη Θεσπρωτία, το Κιλκίς, το Μεσολόγγι,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.