.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πρέβεζα: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Ι.Χ. και δίκυκλα - Κι άλλη σύγκρουση

Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα εντός ιστού της πόλης της Πρέβεζας και στα οποία εμπλέκονται Ι.Χ. και δίκυκλο.
Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς ενώ οδηγοί ή συνοδηγοί δικύκλων έχουν χάσει τη ζωή τους με ποιο πρόσφατο αυτό που πριν από λίγες μέρες γυναίκα κατέληξε στο Νοσοκομείο.
Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 11:30 στην οδό Ασκληπιού στο οποίο συγκρούστηκαν Ι.Χ. με βεσπάκι.
Ο οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μιας
και τραυματίστηκε από την σύγκρουση.
Πάντως το θέμα ίσως πρέπει να το δουν με περισσότερη προσοχή οι αρχές, αφού τα περιστατικά αρχίζουν και αυξάνονται και να ερευνήσουν τις αιτίες κάτω από τις οποίες αυτά προκαλούνται.
Πάντως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που Ι.Χ. και δίκυκλα έχουν εντοπιστεί να κυκλοφορούν ανάποδα σε μονόδρομους, να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες εντός πόλης, να παραβιάζουν τον Κ.Ο.Κ. και την προτεραιότητα, που σε συνδυασμό με την έλλειψη προσοχής ή την αντίληψη ακόμα και λόγω ηλικίας, πολύ πιθανόν να είναι οι μεγαλύτερες αιτίες των τροχαίων αυτών. 

πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.