.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γαρδίκι (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Σουλίου καθώς σήμερα το βράδυ άναψαν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο Γαρδίκι, στο πρώην δημαρχείο Αχέροντα. Η φωταγώγηση έγινε παρουσία της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραϊμη Μπότση. Παρόντες ήταν επίσης η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς, ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος, η πρόεδρος του νομικού προσώπου "ΑΡΩΓΗ"  Μαρίνα Μπέση, δημοτικοί σύμβουλοι.
Τα παιδιά της χορωδίας είπαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ ο Άγιος Βασίλης έδινε τον ρυθμό. Τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους. Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο βίντεο από την εκδήλωση και τον χαιρετισμό της δημάρχου καθώς και φωτογραφικό υλικό:

ΒΙΝΤΕΟ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.