.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από την ομάδα Σούλι Παραμυθιάς

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς εύχεται ολόψυχα στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων του, στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του συλλόγου, σε όλους τους συμπατριώτες μας Παραμυθιώτες και σε όλους ανεξαίρετα τους συνανθρώπους μας, καλές γιορτές, υγεία, ευημερία και ανάπτυξη για την νέα χρονιά.

Ιδιαίτερα δε για τον
ευπαθή αναξιοπαθούντα και ιδιαίτερο χώρο του αθλητισμού ευχόμαστε η νέα χρονιά να επιφέρει την πολυπόθητη εξυγίανση, ουσιαστική αναβάθμιση και αναγέννηση του ποδοσφαίρου σε πρόσωπα, θεσμούς, όργανα, νοοτροπίες και πρακτικές σε όλους γενικά τους τομείς, τα επίπεδα και τις βαθμίδες της αθλητικής ηγεσίας και διοίκησης για την διαμόρφωση επιτέλους υγειών και ανταγωνιστικών πλαισίων στις βάσεις του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ίσης μεταχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.