.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μια Παραμυθοχώρα στην Παραμυθιά (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)



Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία δέντρα φωταγωγήθηκαν στην Παραμυθιά. Το κυρίαρχο όμως δέντρο είναι αυτό που βρίσκεται στον χώρο της Παραμυθοχώρας. Εχθές το βράδυ λοιπόν δεκάδες παιδιά αλλά και μεγάλοι που αισθάνονται παιδιά διέσχισαν την Παραμυθιά υπό τους ήχους της φιλαρμονικής μπάντας του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς και τις φωνούλες των παιδιών που τραγουδούσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στο δημοτικό σχολείο Βούλγαρη ήταν έτοιμα τα σπιτάκια και ο Αη Βασίλης έκανε μια έκτακτη εμφάνιση για να δώσει το δικό του χρώμα στην εκδήλωση.
Εκεί ήταν και μαθητές του Λυκείου με την δική τους ορχήστρα παίζοντας και τραγουδώντας  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Φυσικά ο ενθουσιασμός των παιδιών  με τα βεγγαλικά είναι διαχρονικός.
Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση έδινε τον παλμό στην εκδήλωση. Παρόντες ήταν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.









Δείτε αποσπάσματα από την φωταγώγηση των δέντρων και της Παραμυθοχώρας καθώς και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


ΒΙΝΤΕΟ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.