.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Κάτι πάει να γίνει φέτος τα Χριστούγεννα στην Πρέβεζα

Αν και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας έχουν ξεκινήσει οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στην Πρέβεζα αυτές πρόκειται να αρχίσουν μετά τις 18 του μήνα σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα από τον Δήμο.
Και η έναρξη θα γίνει με το άνοιγμα του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην κεντρική πλατεία.
Βέβαια μηνύματα αισιόδοξα έρχονται και από το ιστορικό κέντρο, όπου πρόκειται να φορέσει τα γιορτινά του.
Για φέτος θα πραγματοποιηθούν πλήθος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με
πρωτοβουλία του συλλόγου καταστηματαρχών και του συλλόγου «Λύραυλος».
Έτσι, καρουζέλ πρόκειται να στηθεί δίπλα στην πρώην Λαϊκή Αγορά. Δωρεάν ζεστή σοκολάτα, κρασί αλλά και γλυκίσματα και λουκουμάδες που θα προσφέρονται στους επισκέπτες, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα ενώ την όλη γιορτινή ατμόσφαιρα τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πρόκειται να συμπληρώσουν μουσικές, χορευτικά και δράσεις για παιδιά.
Το μεγάλο event που θα συμπληρώσει όλο αυτό το γιορτινό κλίμα θα είναι οι Άγιοι Βασίληδες!!!
Δεκάδες Άγιοι Βασίληδες θα ξεχυθούν στα στενά του ιστορικού κέντρου και όχι μόνο, στα πλαίσια του Santa Run που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Πρέβεζα, στις 27 Δεκεμβρίου.
Έτσι, από την μια το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία και από την άλλη οι δράσεις στο ιστορικό κέντρο, σίγουρα θα αποτελέσουν κάτι το διαφορετικό για μικρούς και μεγάλους στην καρδιά της Πρέβεζας.
Αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα. 

πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.