.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση της δημάρχου Σουλίου με γονείς του δημοτικού σχολείου Ξηρολόφου

Σήμερα το πρωί η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση δέχθηκε στο δημαρχείο αντιπροσωπεία των γονέων του δημοτικού σχολείου Ξηρολόφου για να ενημερωθεί για το πρόβλημα που υπάρχει με την μεταφορά των μαθητών και την δράση των γονιών οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα.
Μετά την ενημέρωση η δήμαρχος η οποία κατανόησε το πρόβλημα που υπάρχει υποσχέθηκε ότι θα παρέμβει στην
περιφέρεια, καθώς ο δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα για να λύσει αυτό το θέμα.

Αυτό που ζητάνε οι γονείς είναι να υπάρξουν δύο λεωφορεία για την μεταφορά των μαθητών καθώς το πρώτο δρομολόγιο το οποίο ξεκινάει από τις 7.05 από το Ζερβοχώρι αφήνει τα παιδιά στο σχολείο στις 7.40 αντί για 7.55 και τα παιδιά επιστρέφουν στα σπίτια τους στις 3 το μεσημέρι. Και μιλάμε για παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού που πρέπει να ξυπνάνε από τις 6.30 και να επιστρέφουν αργά το μεσημέρι στα σπίτια τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.