.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Το Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί το ξενοδοχείο Theasis για την προσφορά του

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς εκφράζει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους συνιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου THEASIS στην Παραμυθιά για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού προς την παιδική ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου μας.
Η παραπάνω ανυστερόβουλη χειρονομία προσέφερε
χαρά και αγωνιστικό ενδιαφέρον στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας και τους έκανε να χαίρονται ως το μελλοντικό έμψυχο δυναμικό και κεφάλαιο της ομάδας ανδρών μας, είναι δε αυτή η ενέργεια ιδιαίτερα επεναιτέα γιατί έγινε σε δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες ολόκληρης της κοινωνίας και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.
Το Δ.Σ. εύχεται εγκάρδια καλές γιορτές και δημιουργικό επιχειρηματικό το 2016 προς τους ανωτέρω χορηγούς της πόλης και της ομάδας μας.

Παραμυθιά 14-12-2015

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.