.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Καταργούνται αστυνομικά τμήματα στην Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα

Την αρχή της λειτουργίας ενός αστυνομικού τμήματος ανά Καλλικρατικό Δήμο, υπηρετεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών στην Ήπειρο, με ορισμένες όμως παρεκκλίσεις.

Συνάμα εισάγει τον θεσμό του τοπικού αστυνόμου ενώ προβλέπει την ίδρυση και λειτουργία Άμεσης Δράσης στα Γιάννινα.

Το σχέδιο παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές, ο Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι και

δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

 ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ


Τρία αστυνομικά τμήματα, προβλέπει το νέο σχέδιο για το Νομό Θεσπρωτίας. Το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς ή Σουλίου και το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Θα παραμείνει ο Αστυνομικός Σταθμός στο Μαργαρίτι για λόγους εθνικούς, όπως και ο θερινός σταθμός Συβότων, ενώ καταργείται ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρδικας.


ΠΡΕΒΕΖΑ

Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο αναδιάρθρωσης, για τον νομό Πρέβεζας προβλέπεται το κλείσιμο δύο Αστυνομικών Τμημάτων, του Λούρου και του Θεσπρωτικού και η υποβάθμιση σε Σταθμό αυτού της Πάργας.
Ουσιαστικά το σχέδιο προβλέπει ένα Τμήμα σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας, Ζηρού και Πάργας με έδρα το Καναλάκι.
Στην Πάργα θα λειτουργεί αστυνομικός σταθμός ο οποίος θα ενισχύεται κατά τη θερινή περίοδο.
Σημειώνεται ότι δεν αλλάζει σε κανένα σημείο η λειτουργία των συνοριακών τμημάτων σε όλη την Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.