.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Δήμος Σουλίου: Συνεχίζεται η αποχή στο δημοτικό σχολείο Ξηρολόφου - Δείτε τι είπε ο πρόεδρος του συλλόγου (Βίντεο)

φωτό αρχείου
Μετά την άκαρπη συνάντηση του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον αντιπεριφερειάρχη κο Πιτούλη η ολομέλεια του Συλλόγου με παρόντες 37 γονείς αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι να δικαιωθεί το δίκαιο αίτημα τους  για δύο ξεχωριστά δρομολόγια.
Στην συνέλευση που έγινε αποφασίστηκε να γίνει μία παρέμβαση στην περιφέρεια Ηπείρου και συγκεκριμένα να  γίνει συνάντηση με τον περιφερειάρχη κο Καχριμάνη ώστε να
τον ενημερώσουν για το πρόβλημα. Παράλληλα θα ζητήσουν την συνδρομή των περιφερειακών συμβούλων και του δήμου Σουλίου.
Για την ιστορία να πούμε ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με την μεταφορά των μαθητών η οποία γίνεται με ένα λεωφορείο το οποίο όμως εξυπηρετεί δύο εκ διαμέτρου αντίθετα χωριά, το Ζερβοχώρι και το Καρβουνάρι.
Το αποτέλεσμα είναι τα παιδιά του Ζερβοχωρίου  να ξυπνάνε από τις 6.30 για να πάρουν το λεωφορείο στις 7.05 και επιστρέφουν στο χωριό στις 3 το μεσημέρι.
Επίσης λόγω της στενότητας του χρόνου δημιουργείται σοβαρό θέμα ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών καθώς είναι αδύνατον να καλύψει σε λιγότερο από 15 λεπτά την διαδρομή Ξηρόλοφος - Καρβουνάρι - Ξηρόλοφος μαζί με τις απαραίτητες στάσεις για την επιβίβαση των μαθητών, καθώς αυτός είναι ο χρόνος που έχει στην διάθεση του το λεωφορείο, το οποίο ξεκινάει περίπου από τις 7.05 από το Ζερβοχώρι.
BINTEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.