.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ιωάννινα: Επίθεση σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ [φωτο -βίντεο]

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε  πριν από λίγη ώρα διασωστικό πλήρωμα του ΕΚΑΒ όταν δέχθηκε σήμα για να παραλάβει ασθενή  λίγο έξω από τα Ιωάννινα.
Ειδικότερα ,το ασθενοφόρο κλήθηκε να παραλάβει ένα νεαρό διαβητικό  άτομο .
Οταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο που τους είχε υποδείξει το Κέντρο  βρέθηκαν αντιμέτωποι με  τον υπερδιεγερτικό ασθενή και ενώ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν παρουσία και φίλων του , κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό .
Στη συνέχεια ο   ένας από τους διασώστες δέχθηκε σωματική επίθεση  από το υπεδιεγερτικό άτομο ,ενώ παράλληλα προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στο ασθενοφόρο ,όπως φάινεται και στο βίντεο.
Οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ που ένιωσαν να απειλείται η σωματική τους ακεραιότητα κάλεσαν την αστυνομία που  έσπευσε  στο σημείο.
Ο ασθενής παρελήφθη απο τους άνδρες του Α.Τ Κατσικάς .
Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκαν και οι διασώστες   καθώς και ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ   Ιωαννίνων κ.Σκάρας Δημήτριος  ,ο  Διευθυντής 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Ιωαννίνων  ,κ.Παπαδιώτης  , ο  Νίκος Σκούρας Αντιπρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων ,ο Πέτρος Βασιλείου , ο Νικόλαος Αντώνης ,μέλη του Δ.Σ ,καθώς και ο προιστάμενος της νοσηλευτικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας κ.Σαρακίνος Θωμάς.

Το σημερινό συμβάν προκάλεσε έντονο προβληματισμό και ανησυχία στο ΕΚΑΒ , καθώς οι διασώστες  που καλούνται να αντιμετωπίσουν σωρεία προβλημάτων και πολλές αντιξοότητες στο επάγγελμά τους ,απόψε στην προσπάθειά τους να σώσουν μια ζωή βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να απειληθεί η ίδια τους η ζωή.
"Η σωματική ακεραιότητα των διασωστών προέχει καθώς όταν οι διασώστες δεν την έχουν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το όποιο περιστατικό για το οποίο θα κληθούν υπογράμμισε χαρακτηριστικά  μιλώντας στο epirus-tv-news o κ.Σκούρας.
 
πηγη http://epirus-tv-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.