.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Νεκταρία Αναστασοπούλου: Η 18χρονη από την Θεσπρωτία που δίνει τη μεγάλη μάχη για να κερδίσει τη ζωή...

Υπάρχει ελπίδα; ΝΑΙ, υπάρχει! Όχι αυτή που ακούμε τον τελευταίο χρόνο από τα πολιτικά μπαλκόνια, αλλά η αληθινή! Έχει και ονοματεπώνυμο μάλιστα... ονομάζεται Νεκταρία Αναστασοπούλου και είναι 18 ετών!Γεννημένη στη Θεσπρωτία, μετανάστρια κατά διαστήματα στην Αμερική και πλέον κάτοικος Ιωαννίνων,όπου και  σπουδάζει,η Νελταρία που  πάσχει από Συγγενής Κυανωτική Καρδιοπάθεια, το αντιμετωπίζει με περίσσιο θάρρος και υπομονή. Στις 14/10 ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της σε σελίδα κοινωνικού δικτύου με στόχο να δώσει δύναμη, θάρρος και ελπίδα, όχι μόνο σε όσους πάσχουν από την ίδια ασθένεια με την Νεκταρία, αλλά σε...
όλους όσους νοσούν και είναι στα πρόθυρα να το "βάλουν κάτω"!Τα λόγια της συγκινητικά και η παρουσία της ελεύθερη και ανέμελη! Την ερωτευτήκαμε όλοι και με δάκρυα στα μάτια, σκεπτόμενοι πόσο φυγόπονοι -ίσως και δειλοί- είμαστε, αναθεωρήσαμε τα πάντα και το μότο «ζήσε την κάθε μέρα, ρούφα τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα», θα είναι πλέον στην καθημερινή μας σκέψη!Η Νεκταρία μας έκανε, να ξεκινήσουμε να ζούμε τη ζωή μας!
Δείτε το βίντεο...ΕΔΩ

madatoforos.gr
http://epirusgate.blogspot.gr/

Πίσω από το 18χρονο κορίτσι, υπάρχει μία άλλη γενναία γυναίκα.
Είναι η μητέρα της Τασία Βενέτη.
Γεννημένη στη Θεσπρωτία, μετανάστρια κατά διαστήματα στην Αμερική και πλέον κάτοικος Ιωαννίνων, ήρθε στο προσκήνιο μέσα από το βιβλίο της «Του Χιονιού».
result
Πρόκειται για μία συλλογή από είκοσι οκτώ διηγήματα, που κουβαλούν χαμένες μνήμες από τα χωριά της Ηπείρου, από τα βουνά της Θεσπρωτίας, από τα χρόνια του πολέμου, από τη μεταπολεμική Ήπειρο.
Ιστορίες κυρίως γυναικών, για μάνες που ξεπαίδεψαν πριν την ώρα τους, νύφες ξεχασμένες, γριές που άδικα περίμεναν παιδιά ξενιτεμένα στην Αμερική για το μεροκάματο και κόρες προσφυγοπούλες στην Τασκένδη.
Τα έσοδα από τις παρουσιάσεις και τις πωλήσεις του βιβλίου "ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ" διατίθενται εξ ολοκλήρου στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών "Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".
Μία προσπάθεια που μπορούμε όλοι να στηρίξουμε.

http://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.