.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Bανδαλισμούς στο Δικαστικό Μέγαρο Πρέβεζας

Σε βανδαλισμούς στο Δικαστικό Μέγαρο Πρέβεζας προχώρησαν αυτές τις μέρες άγνωστοι.
Οι ασυνείδητοι δεν δίστασαν να χρωματίσουν τις κολώνες του κτιρίου με εργαζόμενους και πολίτες να καταδικάζουν την αποκρουστική και απαράδεκτη αυτή εικόνα, υπογραμμίζοντας πως η πράξη αυτή μόνο ελεύθερη έκφραση ιδεών δεν αποτελεί.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα «γκράφιτι» απαιτούν χρόνο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες για να γίνουν. Έτσι γεννάται η απορία για την στιγμή που γράφηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι από τα κεντρικότερα της πόλης αλλά και για την απουσία με περιπολίες της Αστυνομίας και
του Λιμενικού που είναι και τομέας ευθύνης του.
Να σημειώσουμε πως είναι η τέταρτη ή πέμπτη φορά που οι υπάλληλοι του Δικαστικού Μεγάρου θα αναγκαστούν να μπουν σε μια κοστοβόρα και συγχρόνως χρονοβόρα διαδικασία, ώστε να αποκαταστήσουν την ζημιά και να επαναφέρουν τις κολώνες του Μεγάρου στην αρχική τους μορφή.
Οι ανεγκέφαλοι που προβαίνουν κατά καιρούς σε τέτοιες ενέργειες και  βανδαλίζουν δημόσια κτίρια και μάλιστα με μείζονα σημασία για την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη θα πρέπει να λογοδοτήσουν.
Αξίζει να επισημάνουμε πως το Δικαστικό Μέγαρο έχει και ιστορική αξία για την πόλη της Πρέβεζας, αποτελεί μνημείο, κάτι που όπως φαίνεται οι επιτήδειοι δεν λογάριασαν.
Άμεσα οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να προβούν στις ανάλογες ενέργειες ώστε να παύσει αυτό το φαινόμενο που προκαλεί αρνητικά σχόλια αλλά και έλλειψη πολιτισμού που διακρίνει άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας που δρουν στην πόλη μας.
πηγη http://www.fanaripress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.