.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ρήμαξαν δυο χωριά σε δύο μέρες αλλά τους πρόδωσε η δίψα!

Δύο χωριά ρήμαξαν μέσα σε δύο ημέρες, δύο νεαροί από την Αλβανία.
Μέχρι τώρα έχουν μετρηθεί επτά κλοπές σε σπίτια και μία σε καφενείο στους οικισμούς Παλαιοχωρίου και Γολά Φιλιατών. Το καφενείο μάλιστα το διέρρηξαν εις διπλούν!
Οι δύο δράστες, 28 και 24 ετών, είχαν βρει καταφύγιο σε ένα από τα σπίτια της περιοχής, όπου οι ιδιοκτήτες του απουσίαζαν. Αν η δίψα δεν τους είχε υποχρεώσει να εξέλθουν στη διάρκεια της μέρας και να γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες μάλλον θα συνέχιζαν το έργο τους.
Οι λιγοστοί κάτοικοι των χωριών ήταν ούτως ή άλλως αναστατωμένοι από τις διαρρήξεις που γίνονταν αντιληπτές η μία μετά την άλλη το τελευταίο διήμερο.
Οι δράστες ήταν ιδιαίτερα επιλεκτικοί, καθώς αναζητούσαν χρήματα και χρυσαφικά, χωρίς να τους ενδιαφέρουν άλλα αντικείμενα.
Σε σπίτι, στον συνοικισμό Αγίου Δονάτου (Βίλια) είχαν βρει καταφύγιο και φαίνεται πως εκεί επέστρεφαν μετά από κάθε διάρρηξη.
Μάλιστα είχαν μεταφέρει τρόφιμα, κυρίως κατεψυγμένα είδη και
μπύρες που είχαν αφαιρέσει από το καφενείο που είχαν διαρρήξει.
Όμως δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο για να ανοίξουν το δίκτυο ύδρευσης, με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να εξέλθουν προς αναζήτηση νερού.
Εκείνη την ώρα έγιναν αντιληπτοί και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία κατάφερε να τους συλλάβει και να βάλει τέλος στη δράση τους.
Από την έρευνα προέκυψε ότι τα δύο άτομα είχαν κλέψει κι ένα μηχανάκι στο Καστρί Ηγουμενίτσας ενώ στο σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο βρέθηκαν διάφορα κλοπιμαία και τα διαρρηκτικά εργαλεία.
πηγη http://epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.