.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το Σάββατο κόβουν οι Αμαζόνες την πίτα τους

Ο αθλητικός σύλλογος γυναικών ποδοσφαίρου οι "ΑΜΑΖΟΝΕΣ" 2008 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στο "Must club" που βρίσκεται απέναντι από την Μητρόπολη Παραμυθιάς και μας προσκαλεί να παρευρεθούμε στην εκδήλωση.

Παράλληλα ο σύλλογος ενημερώνει ότι με συγκίνηση μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κοζάνης (6-0) η ποδοσφαιρίστρια Πιτροπάκη Γεωργία ανακοίνωσε ότι
πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα για να συνεχίσει τις σπουδές της στην Κρήτη, κάτι που δεν μπορούσε να αρνηθεί η ομάδα. Το ΔΣ της ομάδας εύχεται στην ποδοσφαιρίστρια ότι το καλύτερο.
Αλλά οι Αμαζόνες προχώρησαν και σε μια μεταγραφή καθώς εντάχθηκε στην ομάδα η Ελευθερία Γαστεράτου από τον ΑΟ Κέρκυρας 1996 και ο πρόεδρος της ομάδας Σωτήρης Περετζούκας και το ΔΣ την καλωσορίζουν και ευχαριστούν και την πρώην ομάδα της για την συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.