.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Πρέβεζα: Δολοφόνησαν σκυλιά και γάτες στον Παντοκράτορα

Δολοφόνος χτύπησε σήμερα στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα,
Πάνω από δέκα ζώα βρέθηκαν νεκρά από τους ιδιοκτήτες τους αλλά και από κατοίκους της περιοχής, στους δρόμους.
Σκυλιά και γάτες, δεσποζώμενα και αδέσποτα βρήκαν τραγικό θάνατο. Θύματα ισχυρού δηλητηρίου και του ασυνείδητου δολοφόνου.
Από την Αστυνομία καταγράφηκαν μέχρι στιγμής
τουλάχιστον δέκα περιστατικά. Πέντε σκυλιά και πέντε γάτες, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο αριθμός των νεκρών ζώων να αυξηθεί.
Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψαν κάτοικοι της περιοχής στο PamePreveza.gr, τα ζώα αυτά τις πρωινές ώρες ήταν ζωντανά, ενώ καθώς φαίνεται τις φόλες πρέπει να τις έφαγαν πριν από λίγο.
Το ισχυρό δηλητήριο με το οποίο ήταν εμποτισμένες προκάλεσε τον γρήγορο θάνατό τους, ενώ ένα από αυτά μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο αφού εντοπίστηκε ζωντανό. 
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε και ερευνά την περιοχή.
Για τους ιδιοκτήτες ζώων, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να είναι προσεκτικοί μιας και μπορεί να υπάρχουν και άλλα δηλητήρια στην περιοχή, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το γεγονός αυτά να πετάχτηκαν ακόμα και μέσα στις αυλές σπιτιών.
Όποιος γνωρίζει ή είδε το οτιδήποτε περίεργο ή ύποπτο ας επικοινωνήσει με την Αστυνομία και να το αναφέρει, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στον εντοπισμό και την τιμωρία του/των δράστη/ων.

πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.