.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Το περιοδικό Step στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ

Στο περιοδικό Step αναφέρθηκε η ιστοσελίδα της εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ με τίτλο

Περιοδικό Step: Το κόσμημα της Θεσπρωτίας και Πρέβεζας!

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί το δημοσίευμα:
(http://www.toxwni.gr/ellada/item/93790-periodiko-step-to-kosmima-tis-thesprotias-kai-prevezas)


STEP
Το περιοδικό Step είναι ένα προσεγμένο περιοδικό φτιαγμένο με
μεράκι από τον δημοσιογράφο Φώτη Μαραζόπουλο, με ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα τα ζήλευαν πολλά περιοδικά με μεγάλο προϋπολογισμό. Συνδυάζει με καταπληκτική ισορροπία την τοπικότητα με τα γενικότερα θέματα. Προβάλλει τα θετικά του τόπου, την ιστορία, τον πολιτισμό, τις ομάδες, τους συλλόγους, προσωπικότητες, εκδηλώσεις κλπ.
Η υπόλοιπη ύλη του περιοδικού έχει κάποιες μόνιμες στήλες όπως ΥΓΕΙΑ και ΒΟΤΑΝΑ, ο Γεωπόνος συμβουλεύει, Πάμε σαν άλλοτε, Νέα της τεχνολογίας και των SocialMedia, γυναικεία θέματα, Παράδοση στην γεύση (παραδοσιακές συνταγές όπως τις περιγράφουν νοικοκυρές του τόπου), Σταυρόλεξα - Γρίφοι - Ανέκδοτα, ΜΥΘΟΙ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Το περιοδικό Step είναι ένα "κόσμημα" για τους δύο νομούς και οι κάτοικοι το έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει… όπως λέει και το σλόγκαν του περιοδικού "είναι η αγαπημένη μηνιαία συνήθεια".
Στο τεύχος Φεβρουαρίου οι αναγνώστες θα βρουν αφιερώματα στον Πύργο Κούλια της Παραμυθιάς, στο παραδοσιακό χωριό Φοινίκι Θεσπρωτίας, στο ξωκλήσι του Βουβοποτάμου, στον εξωτικό Κοκκινοπηλό και στο ελαιοτριβείο στην Πάργα με ιστορία 100 ετών. Ακόμα στην στήλη Αγροτικές υποθέσεις θα διαβάσουν για την επιδότηση των 9000 για δέντρα καθώς ένα αφιέρωμα στον δάσκαλο Φώτη Αθανασίου και στο βιβλίο του "Γραμματική Αρβανίτικης Γλώσσας". Το περιοδικό αναδεικνύει την κίνηση "Σώστε τον ποταμό Καλαμά", αναφέρετε στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου, αυτό της Πρέβεζας.
Το περιοδικό Step κυκλοφορεί με τρεις τρόπους: door to door, με συνδρομές και φυσικά στα περίπτερα.
Πληροφορίες: 6937857759
site stepperiodiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.