.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ημέρα Σταδιοδρομίας στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς

Το Επαγγελματικό Λύκειο Παραμυθιάς σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Θεσπρωτίας, διοργάνωσε και πραγματοποίησε επιτυχώς εκδήλωση στο χώρο του σχολείου με θέμα «Ημέρα σταδιοδρομίας» την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν επαγγελματίες της περιοχής, που
δραστηριοποιούνται σε επαγγέλματα συναφή με τις ειδικότητες του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς, και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του σχολείου, παρουσιάζοντας στους μαθητές και τις μαθήτριες τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τις απαιτήσεις της δουλειάς τους, το προφίλ του σύγχρονου εργαζόμενου, τις ιδιαιτερότητες της αγοράς εργασίας όπως διαμορφώνονται σήμερα στη χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή μας.
Ευχαριστούμε θερμά το λογιστή Σπυρίδων Μούση, τον οικονομολόγο Αντώνιο Λιάκο, τους ηλεκτρολόγους Χρήστο Ντούκα και Ελευθέριο Ανδρέου και τον μηχανικό αυτοκινήτων Σωτήριο Μπέκα για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και το χρόνο που αφιέρωσαν.
Ευελπιστούμε η προσπάθειά μας για σύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας να τύχει θετικής ανταπόκρισης και στο μέλλον από κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς του τόπου μας.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς

Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Πληροφορικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.