.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Πρέβεζα: Ζήτησε να δοκιμάσει την μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκε – Άφησε πίσω ένα δίκυκλο!!

«Καπνός» έγινε ένας νεαρός ο οποίος εξαφανίστηκε μαζί με την μοτοσικλέτα για την οποία εξέφρασε την επιθυμία να την αγοράσει.
Οι έρευνες της αστυνομίας για την συγκεκριμένη, περίεργη υπόθεση, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού (φωτογραφία)  απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή την είδε να ενημερώσει σχετικά.
Το περιστατικό συνέβη στην Πρέβεζα μετά το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας είχε αναρτήσει αγγελία για
την πώλησή της. Ένας νεαρός εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr, έφτασε στην Πρέβεζα από την Αθήνα προκειμένου να δει το δίκυκλο. Όπως και έγινε.
Σε σημείο της Λ. Ειρήνης όπου είχε κλειστεί το ραντεβού, ο νεαρός ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της να κάνει μια βόλτα. Κάτι που έγινε. Καβάλησε όμως την μοτοσικλέτα και δεν επέστρεψε ποτέ!!
Μάλιστα στο σημείο της συνάντησης έφτασε με ένα δίκυκλο μικρού κυβισμού το οποίο άφησε πίσω του μαζί με άλλα αντικείμενα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του PamePreveza.gr, το δίκυκλο φέρεται να ανήκει σε άλλο άτομο κάτοικο Πρέβεζας!
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και της μοτοσικλέτας, ενώ ο ιδιοκτήτης της κατήγγειλε την κλοπή.
Ο τρόπος με τον οποίο συνέβη το περιστατικό πάντως προκαλεί ερωτηματικά για τον σκοπό του "δράστη", ενώ τα σενάρια φαίνεται να είναι πάνω από ένα, πέρα από αυτό της απλής κλοπής και μόνο, μιας και το δίκυκλο μεγάλου κυβισμού πιθανό να χρησιμοποιηθεί και για μεταφορικό μέσο...
Βέβαια ανοιχτό μένει και το ενδεχόμενο ίσως κάποιου ατυχήματος. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αναφερθεί κάτι που να εμπλέκει το εν λόγω δίκυκλο. 
Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το συγκεκριμένο άτομο που αναζητείται, φέρεται να εμπλέκεται σε παρόμοια υπόθεση που συνέβη κατά το παρελθόν στην περιοχή του Καναλακίου.
Όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει δει την μοτοσικλέτα της φωτογραφίας που φέρει πινακίδες ΡΖΒ 920 μπορεί να καλέσει στο 6946121503 κος Γιώργος, ή να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

πηγη http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.