.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Δήμος Σουλίου: Ούτε η βροχή μπόρεσε να σταματήσει την καρναβαλική παρέλαση στην Παραμυθιά


Πάνω από 400 καρναβαλιστές παρέλασαν στο καρναβάλι της Παραμυθιάς με κέφι παρουσιάζοντας πρωτότυπα θέματα και με καρναβαλικό τρόπο θίγοντας θέματα της επικαιρότητας. Αν και μετά από δέκα λεπτά από την έναρξη της παρέλασης ξεκίνησε η βροχή οι καρναβαλιστές απτόητοι συνέχισαν την παρέλαση τους και οι θεατές παρέμειναν στην θέση τους απολαμβάνοντας το όμορφο θέαμα.
Την παρέλαση άνοιξε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση συμμετέχοντας στο πρώτο γκρουπ καρναβαλιστών. Την παρέλαση παρακολούθησε και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον χαιρετισμό της δημάρχου καθώς και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παρέλαση. Και φυσικά ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.